Pressutallit, pihavarastot ja autotallit • Verkkomikko > Nice autotallin ovikoneisto 650 NM kauko-ohjauksella!

Nice autotallin ovikoneisto 650 NM kauko-ohjauksella!

Laadukas, voimakas ja pitkälle kehitetty italialainen ovenavauslaitteisto täydellisenä asennuspakettina sisältäen avaimenperä-kauko-ohjaimen. Soveltuu normaaleille autotallien ja varastojen lamellinosto-oville ja kippioville.

Spin-koneistot ovat edistyksellisiä autotallikoneistoja. Niiden avulla ovet saadaan toimivaan sulavasti ja todella äänettömästi.

Tyypillisin kokoonpano on Spinbuskit -koneistopaketti, joka sisältää koneiston, 3m hihnavetolaitteiston valmiiksi koottuna sekä kauko-ohjauksen yhdellä muuttuvakoodisella lähettimellä. Koneiston vetovoima on 650N ja se voidaan asentaa max 2,5m korkuiseen ja 4,4m levyiseen lamellinosto-oveen.
Saatavana myös 1000N koneisto ja 4m vetolaitteisto. Näillä voidaan automatisoida max 3,4m korkuinen ja 5,2m levyinen lamellinosto-ovi. (kannattaa tarkistaa soveltuuko Soon-koneisto kohteeseen paremmin)

Lamellinosto-ovien lisäksi Spinbus-koneistoilla on mahdollista automatisoida myös kippiovia. Kippiovien liikeradat vaihtelevat valmistajakohtaisesti ja joissain tapauksissa liikerata ei mahdollista konekäyttöä. Näiden ongelmien ratkaisemiseksi on olemassa ns. oskilloivaa vetovartta (SPA5), jonka avulla koneiston veto- ja työntöliikkeet saadaan myötäilemään oven normaalia liikerataa.

Varo markkinoilla olevia turvattomia ja hepposia halpatuotteita!

Nice autotallin ovikoneisto 650 NM kauko-ohjauksella!
 Nice autotallin ovikoneisto 650 NM kauko-ohjauksella!

Hinta: 449.00 €

 
 Ostoskori

Verkkomikko, Noutovarasto, Juhana Herttuan Puistokatu 4, 20200 TURKU, Toimisto, Hirsimäentie 14, 21500 PIIKKIÖ (KAARINA), Länsi-Suomi
Puh. 045-6554545, sähköpostiosoite mikko@verkkomikko.fi
Viimeksi päivitetty 3.9.2018    webtoteutus SulkaSuunnittelu