Toimitustavat

Toimitusehdot

Maksutavat

Maksutavat Verkkomikko.fi verkkokaupassa ovat tilisiirto ennakkomaksuna tai postiennakko (postiennakko alle 30 kg paketeissa). Erikseen pyydettynä myymme myös laskulla (lähinnä yritysasiakkaille). Erikseen sovittaessa myös maksu noudettaessa on mahdollinen. Ennakkomaksussa tilisiirtona saat sähköpostiin vahvistusviestin jossa on tarvittavat tiedot maksamiseen. Maksun saaja Verkkomikko ja tilinumero 531966-28989. Laskutamme kanta-asiakkaitamme ja tunnettuja yrityksiä myös jälkilaskutuksena.

Valitse toimitustavaksi postiennakko, jos maksat tilauksesi postiennakkona (pientuotteet / alle 30 kg kappalepainoiset tuotteet). Postiennakolla maksettavat tuotteet toimitetaan postiennakolla postitoimipaikkaan. Bussiennakko on myös toimitustapanamme, jolloin toimitus noudetaan lähimmältä matkahuoltoasiamieheltänne.

Noudatamme kuluttajaviraston verkkokaupan ohjeita ja kunnioitamme asiakkaan yksityisyyttä tietosuojalakia noudattaen. Tietoja ei luovuteta suoramarkkinointiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron, kun tilaukset tehdään mannersuomeen.

Toimituskulut

Toimituskulut ovat tuotekohtaisia ja näkyvät verkkokaupan tilausta tehdessäsi ostoskorin sivulla 2/5. Pohjois-Suomi ja rannikkoseutu, sekä hankalakulkuiset sijainnit nostavat toimituskustannuksia n. 10-30% rahtikuljetuksessa, ei kuitenkaan postitettaessa tai matkahuollon lähetyksissä.

Palautusoikeus ja tuotteen vaihtaminen

Postilähetyksillä on 14 päivän palautusoikeus tilauksen vastaanottamisesta lähtien. Tuote voidaan palauttaa, mikäli se on käyttämätön ja vahingoittumaton. Alkuperäispakkauksen tulee myös olla vahingoittumaton ja myyntikelpoinen.

Takuu

Tuotteiden mukana tulee useimmiten tehtaan takuutosite, muutoin maksutosite tai maksutapahtuma toimii takuutositteena. Takuu on voimassa, jos tuote menee normaalissa käytössä rikki, tai on valmistusvikainen. Mikäli voimme todeta tuotteessa materiaali- tai valmistusvirheen, vaihdamme sen uuteen vastaavaan tuotteeseen tai korjaamme sen. Verkkomikko.fi myöntää useimmille tuotteilleen 1 - 5 vuoden takuun, samoin kaikille alkuperäisvaraosille. Takuu ei korvaa mahdollisia viallisesta tuotteesta johtuvia välillisiä vahinkoja, eikä normaalissa käytössä kuluvia osia. Tarjoustuotteille, kuten loppuerille ym. ei aina myönnetä täyttä takuuta.

Tilausvahvistus

Toimitamme tilausvahvistuksen kaikista tilauksista joko sähköpostitse, mikäli sähköpostiosoite on ilmoitettu tilauksen yhteydessä, tai erillisellä ilmoituksella.

tech
Verkkomikko
Juhana Herttuan Puistokatu 4
FI-20200, Turku
FINLAND
puh. 045-6554545
mikko@verkkomikko.fi