Pressutallin asennusohje

Etusivu > Pressutallit ja pressuhallit > Mikko pressutallit > Pressutallin asennusohje

Pressutallin asennusohje

MIKKO PRESSUTALLIT

Helposti koottavien MIKKO pressutallien rungot on valmistettu suomalaisesta sinkitetystä kiiltopassivoidusta ja ZN-vedetystä teräksestä, joka kestää ruostumattomana pitkään ja on helposti asennettavissa ilman ruuveja ja muttereita, koska runko-osat liitetään toisiinsa sisäkkäin!
Sään ja pakkasen kestävä, homesuojattu pressu on parasta Suomalaista Scantarpin nylonverkkovahvisteista, kaksin puolin laminoitua ja paloluokitettua pvc-muovia (Alkaen jo 550g/m2). HUOM: Uutuusverkamme kestää vetolujudeltaan n. kaksinkertaisesti vanhanaikaisiin kangasvahvisteisiin verkoihin verrattuna ja moninkertaisesti ajan rasituksia!
Suurjaksosaumaajalla saumattuna teltan saumat ovat erityisen vahvoja. Saumat ovat ommellut ja myös kuumasaumatut! Teltan hoidoksi riittää lumisateen jälkeisen lumen poisto katolta ja sivuilta.
Suosittelemme pressutallin pystytyksen mielellään esim. kestopuiden päälle, jotka ankkuroidaan maahan hyvin kiinni esim. harjaterästangoin, jotka moukaroidaan tasavälein aluspuista läpi maahan, mielellään vielä vuoroin eri suuntiin harustaen!

Mukana toimitettavat alahelman jäykistysputket liitetään toisiinsa n. 5 cm sisäkkäin. Toimituksessa olevat muoviputket ovat siis kahta paksuutta. Sitten yhteen teipattu salko pujotetaan alahelman tunneliin, josta telttaverka kiinnitetään runkoon esim. vahvoilla nippusiteillä. Muoviputkien tarkoitus on ryhdistää alasauma ja tasata veran kiristys alarunkoon.

OSALUETTELO (Esimerkkinä 5 m:n talli)

1. 2 kpl Kattotuoleja, päätymalli
2. 3 kpl Kattotuoleja, keskimalli
3. 4 kpl päätyjalkoja
4. 6 kpl välijalkoja
5. 8 kpl lukkoputkia (Räystäskohtiin)
6. 12 kpl suoria putkia (Alajuoksuihinja harjaan)
Kun tilaatte pidempiä talleja, tulee toimituksen mukana toki aina lisäosasarja jokaiseen lisäpituuden kattotuoliväliin seuraavasti:
1 kpl Kattotuoleja, keskimalli
2 kpl lukkoputkia
3 kpl suoria putkia
2 kpl muoviputkia

Tuotteita ei löytynyt

Tiedustelut ja puhelintilaukset 045 655 4545
tech
Verkkomikko
Hirsimäentie 14
FI-21500, Piikkiö
FINLAND
puh. 045 655 4545
mikko@verkkomikko.fi
Y-tunnus: 1511817-5