Ranch 6,5m kokoontaittuva lumenpudotin

Etusivu > Työkalut > Lumityökalut

Ranch 6,5m kokoontaittuva lumenpudotin
Ranch 6,5m kokoontaittuva lumenpudotin
Ranch 6,5m kokoontaittuva lumenpudotin
Ranch 6,5m kokoontaittuva lumenpudotin
Ranch 6,5m kokoontaittuva lumenpudotin
Tuotekoodi
VRN970
Saatavilla
Saatavilla
109,90 €
sis. ALV 24,00 %
kpl

Ranchin 6,5 m kokoontaittuvalla lumenpudottajalla saat poistettua lumet korkeidenkin talojen sekä pienempien tallien ja pressuhallien katoilta. Lumenpudotin puree parhaiten nuoskaiseen- tai pakkaslumeen, jäätä tai jäätynyttä lunta poistaessa täytyy tarkkailla voimankäyttöä, jotta lumenpudotin ei väänny. Vaikka katto olisi jyrkkä, työskentely on silti maasta käsin aina turvallista.

Talven aikana katolle kertyvä lumi aiheuttaa monenlaisia ongelmia sulaessaan ja jäätyessään, jolloin sen poistamiseen on aihetta. Lämpötilan vaihdellessa pakkasen ja plussakelin välillä lumen muodostama paino voi rikkoa katon rakenteita aiheuttaen pitkäkestoisia vahinkoja. Lumi- ja jääkerroksen alle muodostuu usein sään lämmetessä ohut tyhjä tila, jonka alle sulava vesi tunkeutuu kattorakenteista sisään aiheuttaen isojakin vesivahinkoja. Myös lumiesteiden sekä kattotikkaiden kiinnityspisteet ovat kovilla, kun jäätynyt lumi kertyy katolle rasittaen rakenteita. Myös katoilta putoava lumi on vaarallinen ihmisille ja muulle omaisuudelle.

Lumenpudottimen toimintasäde on käyttäjästä ja jatkopalojen määrästä riippuen 1,5-8,5 metriä. Varren maksimipituus on 6,5 m. Kokoon taittuva malli pudottaa lumen perinteiseen tapaan vedettäessä ja sillä pystyy yllättävään tarkkuuteen lumenpoistossa. Pro, Basic ja Plus-malleissa lunta leikkaavan kehikon teräosa on suunniteltu niin, että leikkaava terä ei osu kattoon. Siivuiksi leikattu lumi putoaa kolme metriä pitkää muoviohjainta pitkin alas. Plus- malli soveltuu tavalliseen kotitalouskäyttöön ja on erityisesti kaksikerroksisille taloille tarkoitettu, ammattikäyttöön suosittelemme Pro-mallia.

Kokoontaittuvassa mallissa tulee terän päälle suojamuovi, jota voi käyttää tarvittaessa suojaamaan kattoa alumiiniterältä.

  • Varsi ja pudotusosa alumiinia
  • Paino: 6 kg
  • Mitat (K x L x S): 16 x 70 x 650 cm
  • Ulottuvuus: 1,5-8,5 metriä (pituus säädettävissä jatkopaloilla)
  • Varsi: 5 x 1,2 m jatkovarsi
  • Helppo kasata ja purkaa
  • Mahtuu pieneen tilaan
  • Työturvallinen, työskentely maasta käsin
  • Toimitus sisältää muovisuojan pudotusterälle
tech
Tiedustelut ja puhelintilaukset 045 655 4545
tech
Verkkomikko
Hirsimäentie 14
FI-21500, Piikkiö
FINLAND
puh. 045 655 4545
mikko@verkkomikko.fi
Y-tunnus: 1511817-5